Droomdeken- maakdagen

Regelmatig worden er Droomdeken- maakdagen georganiseerd. Via de stichting of onderling in een kleinere groep. Op het Quiltvirus forum en de site van de droomdekentjes vind u informatie daarover. Wilt u naar een van de dagen komen dan kunt u zich daarvoor melden via het forum of de site.

—-

Impressies van de afgelopen twee Droomdeken- maakdagen, georganiseerd door Corrie en Karin van de stichting Regenboogboom.

  • Op 3 oktober 2009  is er geheel belangeloos gefilmd en gefotografeerd door Photoscape ®  die er een mooi impressie van deze dag hebben gemaakt Droomdeken- maakdag 2009  
  • Op 3 april 2010 is er gefotografeerd door Vera van der Vesse.
    Klik HIER om de foto’s te bekijken.

—-

Gegevens Stichting de Regenboogboom

http://www.droomdekentjes.nl/

droomdekentjes@regenboogboom.nl

Postbus 329, 3760 AH te  Soest

Tel; +31 (0)35 5881660

@; info@regenboogboom.nl

Giro; 4488569 (als u specifiek een financiële donatie voor de droomdekentjes wilt doen wilt u dat dan doen ovv droomdekentjes).

Kvk; 41157872

—-

Op het Quiltvirus-forum is een apart forum gedeelte over goeden-doelen waaronder ook een forum over droomdekentjes. Daar vind u veel informatie over de droom-deken-maak-dagen, patronen, hulp bij het maken van een blok of van een droomdeken. Regelmatig worden er afbeeldingen getoond van droomdekentjes in de maak (tops) of die al af zijn. Er is veel ervaring aanwezig op het quiltgebied en iedereen vind het leuk om elkaar te helpen, of u nu een beginner of al een meer ervaren quiltster bent er is altijd wel iemand die een tip heeft of u op weg wilt helpen.

 

In het fotoalbum vind u veel foto’s van droomdekentjes die door vele vrijwilligers gemaakt zijn en foto-impressies van droom-deken-maak-dagen van de afgelopen jaren.